Menu
Your Cart

MUSIC

Любимите ни групи и изпълнители са достойно представени в тази секция с тениски с щампи. Revolver на Beatles например, толкова много сме го въртяли този албум, че беще просто задължително да включим обложката му. От неизброимите проекти на Майк Патън сме взели една-две кавъри от тави на Faith No More само. За феновете на Дейвид Боуи сме се погрижили да не останат разочаровани, както и тези на Joy Division, Nirvana, Johnie Cash, Zappa и Daniel Johnston. Без подходяща музика не пристъпваме към работа за нищо, затова ни е важно нищо да не саботира стартът, освен ако това не е Sabotage на Бийсти Бойс, разбира се. Техният албум Check Your Head освети една голяма част от втората половина на 90-те за нас. 

       Тениска с щампа Alice In Chains на Брандити  Aлис във вериги е от любимите ни сиатълски банди форева. А вие обичате ли Лейн Стейли, слушате ли още гръндж, ммм?Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Beastie Boys на БрандитиАлбумът на Бийсти Бойс Check Yоur Head (1992) ни е фейвърит за всички времена.  Имаме го и на пиратски запис на касетка даже. Много лични спомени ни се случиха в музикалната компания  на незаменимия Адам Яoк (RIP) и сие. Ех...Последвай ни и в IG: @..
28,00 лв.
Тениска със щампа Black Sabbath на Branditi Блек Сабат са велика група, а Ози Озбърн, знаем, е обект на изучаване и от специализирани звена учени.Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Blondie на Брандити Деби Хари освен вокал,лице и всичко останало на групата си Blondie, ев и великолепна актриса. За справка виж Videodrome на Кроненбърг.Последвай ни и в IG: @branditees..
35,00 лв.
Тениска със щампа Born To Lose - Live To Win на Branditi Парчето на Леми Килмистър има непробиваем текст. Евъргрийн отвсякъде. Нито има какво да добавиш, нито да отнемеш.Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
BOWIE - Smoking t-shirt
НОВО
  Тениска със щампа BOWIE на BranditiБоуи е и страхотен актьор, ако  не си го гледал на Бродуей (най-вероятно не си), то може да го видиш в не един филм, наред с лабиринт и  Човекът, който продаде Земята.  Тениска с Боуи е един добър старт за начинаещия фен на Зиги Стардъст.Проч..
28,00 лв.
Тениска със щампа Bowie на БрандитиИзмерено в щампи и тениски, присъствието на Дейвид Боуи в сайта хич не е скромно. Причините са толкова, колкото и бройката на всичките му хитове събрани заедно.Прочети какво сме писали за гения на Боуи в другия ни сайт - movies.bgПоследвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Depeche Mode на BranditiДейв Геън и компания са мега ултра гига важни за нас. Синтпопът от 80 се преоткрива наново постоянно. Бъди в час и ти с тренда с тази тениска, човече.Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Die Antwoord на BranditiYolandi споделя: „Зеф е, когато вие сте бедни, но искате да изглеждате готино, секси сте, имате стил.“Йоланди и Нинджа ги чувстваме като лични приятели. Зеф културата сме я прегърнали с две ръци, без да сме стъпвали в ЮАР. Но това не проблем, хип-хоп-ът е за..
28,00 лв.
Тениска със щампа Fat Boy Slim на Branditi Видеата на Фатбой Слим са на лууп в компа ни.  Fatboy Slim - завинаги в сърцата ни...
28,00 лв.
Тениска със щампа Flea на Branditi  Флий е гениален басист и жесток пич с най-разностранни интереси. Ерудит, който чете книга след книга. Знаем го от ревщтата, които пуска в инстаграма си. Супер як агент.Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 81 резултата (7 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/