Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/movi71ge/branditi.com/catalog/controller/extension/module/isenselabs_seo.php on line 586 За подарък - Тениски с готини послания и щампи, за градски хора, които ценят изкуството, киното и оригиналните визуалните попадения встрани от мейнстрийма
Menu
Your Cart

ЗА ПОДАРЪК

Да подариш тениска може да бъде оригинален подарък, ако се съобразиш с вкуса на човека, за когото я избираш. Малко хора странят от киното, така че ако знаеш какви филми харесва твоя човек, това вече е добра отправна точка -  щампите ни на кинотематика ще покрият повечето ти критерии. Ако музикалните му пристрастия също не са тайна за теб, и знаеш че си пада по ретро хип-хип класици като Beastie Boys и WTC, пак си уреден. Ако пък търсиш подходяща изненада за дама, няма нищо по-лесно, забавните ни визуални гегове решават и този въпрос. Вратичка има от всяка ситуация, и за да може избирането на подарък да не ти тежи сме се погрижили в тази секция да имаш немалък избор от предложения, а също и за това по пътя да харесаш и тениска за себе си. 

Тениска със щампа After Escher от БрандитиГлавоблъсканиците на Мориц Корнелис Ешер (1898-1972) са гениални, не само визуално. Художникът е бил философ и истински архитект на мисълта. И на молива, апропо, и на молива.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
"Let Me Tell You About A Dream I Had Last Night"Тениска със щампа Agent Cooper от Брандити Тук често ще става въпрос за Туин Пийкс и Дейвид Линч,така че свиквайте.Виж какво сме писали в movies.bg  за Twin Peaks!Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Alcohol! от Брандити, вдъхновена от Американските ретро-комикс постери от 60-те. Излишно е да казвам, колко бройки направихме за алкохолиците от Студентски град по повод 8 декември и други алко-празници. Тениската е подоходяща както за трезвеници, така и за влюбени в чашката.После..
45,00 лв.
Тениска със щампа America! на Брандити, Тениската ни е вдъхновена от Американските ретро-комикс постери. Американската мечта е най-митичното, най-компрометираното и все повече, най-обсъжданото нещо в последните има-няма двеста години. Щампата върви добре в книжната компания на Двуетажна Америка на И..
45,00 лв.
Тениска със щампа Asimo на BranditiЩампата е вдъхновена от Витрувианският човек на Леонардо, който поставя човешката фигура за шаблон за красота и пропорции. Това, което правим ние, е да заместим човешката фигура с тази на робота Asimo, който към днешна дата, със сигурност има повече основание да ол..
45,00 лв.
   Тениска със щампа ASSISTANT на BranditiCristopher Wool е страхотен художник и тази му графична работа е една от многото, на които се възхищаваме.Ако имате приятел с любов към типографията и визуалните изкуства - тази тениска е за него. А ако нямате, значи е  за вас.Последвай ни и в..
45,00 лв.
BAD IDEAS t-shirt
НОВО
  Тениска със щампа BAD IDEAS на Branditi  Сигурни сме, че на всеки в един или в друг момент са му идвали bad ideas на ум, колко от нас обаче ги реализират?  Моментът винаги е СЕГА.Последвай ни и в IG: @branditeesfoto credit: Mira Gurbalova..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Bomb на Branditi За тази щампа ползваме култово произведение на най-известния графити артист днес. Виждали сте го разпространено в стенсил-копия из цяла София. Надяваме се ACTA да не надуши, че ни липсват авторски права, не че Банкси пък ще се разсърди. Кой знае коя стена ..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Cop на Branditi Тази щампа е чaст от серията ни тениски посветени на големия британски художник Banksy. Не знам какво мислите вие, но стриитарта в БГ хич го няма. Ернесто Насимо беше ок, преди да се впусне в интервюта и фирмени поръчки за декорация на огради. Не може да си ..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Hope на Branditi Щампата е част от серията ни посветена на британския графити артист Банкси. Надеждата винаги умира последна, нали? Това е най-зловещото, но и най вярното клише, което съм чувал някога. Надявам се никой да не го изпита на свой гръб. Тениската ни, апропо, нос..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Issus на Branditi Щампата е част от серията ни посветена на английския графити артист. Консумеризмът новата религия, в която спасението винаги е на изгодна промоция. Всичко е за продан, камо ли душата. Да купя или да не купя, това е въпросът.Последвай ни и в IG: @branditee..
45,00 лв.
Тениска със щампа Basquiat на BranditiЖан Мишел Баския, освен че е първият мега-популярен попарт художник е и наш персонален любимец. Сеймо рулира.Виж и киноревюто ни за филма за Баския в movies.bg - ще ти харесаПоследвай ни и в IG: @branditees #basquiat #art #contemporaryart #jeanmichelbasquiat #..
45,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 307 резултата (26 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/