Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/movi71ge/branditi.com/catalog/controller/extension/module/isenselabs_seo.php on line 586 Sexy - Тениски с готини послания и щампи, за градски хора, които ценят изкуството, киното и оригиналните визуалните попадения встрани от мейнстрийма
Menu
Your Cart

SEXY

Тениските със щампи на Брандити винаги са били better than sex, поне така са ни казвали. Но и без аторекламата, ако четеш това, то ти със сигурност си чувствителна натура, следователно достатъчно секси, иначе нямаше да си тук. Тениските ни с предложения от тази категория само ще подчертаят качествата и достойнствата, които вече имаш на лице.

Тениска със щампа Apocalypse Now на БрандитиЗа майтап, често са ни питали дали това не е Слави Трифонов.., или пък Захари Бахаров, моля ти се. Ти, знаем, че си знаеш кой е на картинката на тениската, така че дишаме спокойно.Тениската е перфектен подарък за всеки синефил, влюбен в класиката на Франси..
45,00 лв.
BAD IDEAS t-shirt
НОВО
  Тениска със щампа BAD IDEAS на Branditi  Сигурни сме, че на всеки в един или в друг момент са му идвали bad ideas на ум, колко от нас обаче ги реализират?  Моментът винаги е СЕГА.Последвай ни и в IG: @branditeesfoto credit: Mira Gurbalova..
45,00 лв.
Тениска със щампа Basquiat vs Warhol на BranditiТандемът Анди Уорхол - Жан Мишел Баския е меко казано взривоопасен. Ръкавиците на кадъра съвсем не са безопасен реквизит. Вземете си тази тениска и си направете киновечер с филма на Джулиън Шнабел "Баския" - препоръчваме с две ръце.Виж и киноревюто ни ..
45,00 лв.
Тениска със щампа Cartoon Girl на BranditiРой Лихтенщайн трудно се нави да ни заеме оригинал за щампа, но и това което сами намерихме в нет-океана свърши работа.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа CATS IN BAG BAGS IN RIVER на BranditiПоследвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
CELEBRITY t-shirt
НОВО
Тениска със щампа CELEBRITY на Christopher Wool feat. BranditiДа правиш изкуство от букви не е за всеки, нито е толкова лесно, колкото изглежда. Питай Christpher Wool. Цял       живот го прави и още се учи. А е магьосник.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Charles Bronson на BranditiЧарлс Бронсън е американския Ален Длеон, или пък беше обратното..? Няма значение. Разбираш какво имам предвид.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Chelsea на Branditi. Картинката е за момичетата от всички възрасти, пазещи ревниво приятно-меланхоличното си светоусещане за живота, както и за момчета с романтичен уклон. Картинката напомня на чешка графика. Тези копелета бяха адски силни през 60-те. Печелеха де що имаше  наг..
45,00 лв.
Тениска със щампа Dali на BranditiСалвадор Дали е от първите световни художници, на които се нахвърлихме в художествената гимназия навремето. Адски провокативен пич, докоснат от лудостта.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Do Not Fight, Boys t-shirt
НОВО
  Тениска със щампа Do Not Fight, Boys на Брандити.  Марла (Х. Б. Картър) от "Боен Клуб", върху  тениска Fruit of the LoomПоследвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Drive на BranditiНикълъс Ван Рефън е избран лично от Райън Гослинг за този филм. Останалото е история. Дълго е е за разправяне. Недостижими...Ако си фен на филма може да прочетеш киноревюто ни за него в movies.bgПоследвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
DRNK t-shirt
НОВО
Тениска със щампа DRNK - щампа Christopher Wool feat. BranditiДа правиш изкуство от букви не е за всеки, нито е толкова лесно, колкото изглежда. Питай Christpher Wool. Цял живот го прави и още се учи. А е магьосник.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 63 резултата (6 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/