Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/movi71ge/branditi.com/catalog/controller/extension/module/isenselabs_seo.php on line 586 Retro- Тениски с готини послания и щампи, за градски хора, които ценят изкуството, киното и оригиналните визуалните попадения встрани от мейнстрийма
Menu
Your Cart

RETRO

Ретро щампите на тениските ни в тази категория идват от увлечението ни по модата на 50-те и 60-те и по специално 50-те и 60-те в Ню Йорк. Който е фен на сериала Mad Man знае за какъв специфичен вайб говорим. Малко преди контракултурата на хипитата да експлоадира мощно, когато въздухът тежи напоен с неонови реклами, а Бети Пейдж вече е извършила своята епохална пинъп революция.
Ретро щампите ни са кодирани с ударна доза ирония, хвърляща мост към днешния ден, и вярваме, че ще се харесат дори на почитателите на Алфред Хичкок. Изворът на вдъхновение на фешън индустрията винаги блика на дистанция от няколко десетилетия назад, така че изборът ти на ретро тениска няма как да не е удачен.

Тениска със щампа Acid Flavor! от Брандитивдъхновена от Американските ретро-комикс постери от 60-те. Като киноманиаци и метапирати, ще спомена якия филм The Acid House, по Ървин Уелш, с изумителния Юън Бремнър вътре. Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Alcohol! от Брандити, вдъхновена от Американските ретро-комикс постери от 60-те. Излишно е да казвам, колко бройки направихме за алкохолиците от Студентски град по повод 8 декември и други алко-празници. Тениската е подоходяща както за трезвеници, така и за влюбени в чашката.После..
45,00 лв.
Тениска със щампа Am I Emo? на Брандити. Am I Emo? е част от робосерията, която разработихме за робо-винтидж феновете. Въпреки че асоциацията, която правим е със стила Emo, тениската ни често се търси и за подарък на... Емиловци, моля ти се...Последвай ни и в IG: @branditeesfoto&styling: Gaby Gr..
45,00 лв.
Тениска със щампа America! на Брандити, Тениската ни е вдъхновена от Американските ретро-комикс постери. Американската мечта е най-митичното, най-компрометираното и все повече, най-обсъжданото нещо в последните има-няма двеста години. Щампата върви добре в книжната компания на Двуетажна Америка на И..
45,00 лв.
Тениска със щампа Beer на Branditi Тениската е за заклети майтапчии и поклонници на пивото. За бирената  философия не един и двама са се изказвали, включително и Людмил Фотев от Rfi, когото ние предпочитаме.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Bluffing на БрандитиЩампата е вдъхновена от шестдесетарските американски постери. Изкуството да блъфираш е основополагащо за успеха на всеки, включил се доброволно или не, в играта наречена живот.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Breasts на BranditiЩампата е ироничен поглед към американските ретро плакати. Дали си с едни гърди пред всички останали или не, едва ли би отрекъл влиянието, което анатомичните особености на нежния пол са оказали върху световната култура. Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Coffee на BranditiЗа щампата сме вдъхновени от  кафето (с райбер или без) - едно от малкото неща, които вливат свежа енергия в ежедневието на днешния медиа-сапиенс.Кафето е и място за срещи и обмен на ценна или безполезна информация от време оно. Безкофеиновото кафе, казва пък..
45,00 лв.
Тениска със щампа Divorce на BranditiДа не дава бог, разводът е основното перо, пълнещо бюджета на днешните адвокати. Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Don't Speak To Me! на Branditi Тази щампа е ироничен поглед към 60-те и постерите от това време. Подходяща е за крайни натури и такива, които ревностно пазят личното си пространство от неканени гости.Последвай ни и в IG: @branditeesfoto credit: Vilislava Kirilova..
45,00 лв.
Тениска със щампа Fly... на Branditi За да летиш не винаги ти трябва самолетен билет. Повод да направим тази щампа бе рожденния ден на учителиката ни по английски, за което ти благодарим, Таня, и оттогава често-често й хвърлям по едно око, колкото да си припомним, че летежът е състояние на духа, а..
45,00 лв.
Тениска със щампа Gosh, We Are So Retro! на Branditi Тази щампа е намигване към модата на старите американски постери от 60-те, пинъп момичетата и "плоските" шеги. Хората, особено групираните по училищни интереси девойки сега прекаляват в увлечеността си по това, което е тренди-мекси-секси-хайп. Ак..
45,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 30 резултата (3 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/