Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/movi71ge/branditi.com/catalog/controller/extension/module/isenselabs_seo.php on line 586 bestseller,tshirst, popart, white tshirts, prints, print, teniski, popaart,pop, teniski, teniska, тениска, тениски, попарт, поп, арт, градско облекло, колаж, арт колаж, брандити, бранд
Menu
Your Cart

НАЙ-ПРОДАВАНИ

Kaто фенове на великия Ник Диаз променил завинаги MMA спорта, ще си позволим в тази категория да сложим негов цитат, който перфектно илюстрира защо тениската от Брандити е перфектния подарък, който може да си направиш, за себе си или за приятел:

"It takes nothing to join the crowd.
It takes everything to stand alone.
Be a leader. Seek no approval."
Nick Diaz, martial artist


Тениска със щампа AEW Live от Брандити, подходяща за "еманципирани" гърли с чувство за хумор. Женското начало винаги е било отгоре, независимо кой какво казва. Да се постигне джендър баланс, често изглежда като мисия невъзможна. Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
       Тениска с щампа Alice In Chains на Брандити  Aлис във вериги е от любимите ни сиатълски банди форева. А вие обичате ли Лейн Стейли, слушате ли още гръндж, ммм?Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
BAD IDEAS t-shirt
НОВО
  Тениска със щампа BAD IDEAS на Branditi  Сигурни сме, че на всеки в един или в друг момент са му идвали bad ideas на ум, колко от нас обаче ги реализират?  Моментът винаги е СЕГА.Последвай ни и в IG: @branditeesfoto credit: Mira Gurbalova..
45,00 лв.
Тениска със щампа Blondie на Брандити Деби Хари освен вокал,лице и всичко останало на групата си Blondie, ев и великолепна актриса. За справка виж Videodrome на Кроненбърг.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Boogie Nights t-shirt
НОВО
    Тениска със щампа Boogie Nights на BranditiНямаше да изберем тази щампа за тениска,ако не беше едноименния филм с Марк Уолбърг. Много голям.Виж и киноревюто ни за филма в movies.bg!Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
BOWIE - Smoking t-shirt
НОВО
  Тениска със щампа BOWIE на BranditiБоуи е и страхотен актьор, ако  не си го гледал на Бродуей (най-вероятно не си), то може да го видиш в не един филм, наред с лабиринт и  Човекът, който продаде Земята.  Тениска с Боуи е един добър старт за начинаещия фен на Зиги Стардъст.Проч..
45,00 лв.
CELEBRITY t-shirt
НОВО
Тениска със щампа CELEBRITY на Christopher Wool feat. BranditiДа правиш изкуство от букви не е за всеки, нито е толкова лесно, колкото изглежда. Питай Christpher Wool. Цял       живот го прави и още се учи. А е магьосник.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Chelsea на Branditi. Картинката е за момичетата от всички възрасти, пазещи ревниво приятно-меланхоличното си светоусещане за живота, както и за момчета с романтичен уклон. Картинката напомня на чешка графика. Тези копелета бяха адски силни през 60-те. Печелеха де що имаше  наг..
45,00 лв.
Тениска със щампа Disko Skull на Branditi Тази щампа е за хората влюбени в диско културата, и за тези, които не се притесняват от цветовете на дъгата. нямаме представа защо минаването под дъгата се свързва със смяната на пола, ние я използваме като изнструмент за излъчване на силно позитивна енерги..
45,00 лв.
Do Not Fight, Boys t-shirt
НОВО
  Тениска със щампа Do Not Fight, Boys на Брандити.  Марла (Х. Б. Картър) от "Боен Клуб", върху  тениска Fruit of the LoomПоследвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Dope на Branditi - ще лепне на гърба на всeки бунтар по душа, независимо от възрастта.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Drive на BranditiНикълъс Ван Рефън е избран лично от Райън Гослинг за този филм. Останалото е история. Дълго е е за разправяне. Недостижими...Ако си фен на филма може да прочетеш киноревюто ни за него в movies.bgПоследвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 29 резултата (3 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/