Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/movi71ge/branditi.com/catalog/controller/extension/module/isenselabs_seo.php on line 586 Slogans - Тениски с готини послания и щампи, за градски хора, които ценят изкуството, киното и оригиналните визуалните попадения встрани от мейнстрийма
Menu
Your Cart

SLOGANS

Добрата работа с текст в арта, както и в копирайта винаги ни е впечатлявала. По простата причина, че се работи със знаци, с тяхното семантично значение и с културните особености на средата. Вицът може да дойде от едно минимъл типографско решение, или пък само от големината на буквите.  Пример за това е серията ни посветена на култовия софийски квартал "Дружба". Шедьоврите на Christopher Wool - нинджа в artlettering-a, също блестят тук, както и евъргрийна на Даш Сноу, Freeze Means Run.

Тениска със щампа 333 I'm Only Half Evil от БрандитиДяволите да ме вземат, ако половинката ти не хареса тези тройки.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Actual Villains от БрандитиПровокация от света на графити изкуството. Мислим, че ще ви понесе, даже хареса.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
   Тениска със щампа ASSISTANT на BranditiCristopher Wool е страхотен художник и тази му графична работа е една от многото, на които се възхищаваме.Ако имате приятел с любов към типографията и визуалните изкуства - тази тениска е за него. А ако нямате, значи е  за вас.Последвай ни и в..
45,00 лв.
Black to Black t-shirt
НОВО
Тениска със щампа Black Тo Black на Branditi Тениската с тази щампа е подходяща е за последователите на AC/DC, например. Черно върху черно, е нещо като мокро в мокро. Цветовите нюанси са приблизително сходни, за разлика от семантичните. Да не се бърка с Back To Black на Ейми Уайнхаус.Последвай ни и..
45,00 лв.
Тениска със щампа CATS IN BAG BAGS IN RIVER на BranditiПоследвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
CELEBRITY t-shirt
НОВО
Тениска със щампа CELEBRITY на Christopher Wool feat. BranditiДа правиш изкуство от букви не е за всеки, нито е толкова лесно, колкото изглежда. Питай Christpher Wool. Цял       живот го прави и още се учи. А е магьосник.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Chameleon на BranditiКристофър Уул е художникът на чиито творчество сме върли фенове. Това е една от работите му на които хвърлихме нагло око за тениска. няма как да си го спестим.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Dirty Gettho Kids на BranditiАко си начинаещ графити райтър, тази тениска ще ти лепне на реномето от воле.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Dope на Branditi - ще лепне на гърба на всeки бунтар по душа, независимо от възрастта.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Druzhba Boot Camp на Branditi с нарко-легендата Пабло Ескобар, част от серията тениски посветени на митично известния софийски квартал "Дружба". Още по темата: тук, тук, тук и тукПоследвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Druzhba Is My 2nd Foreign Language на Branditi, част от серията тениски посветени на митично известния софийски квартал "Дружба". Още по темата: тук, тук, тук и тукПоследвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Druzhba. Love It. Live It. на Branditi, част от серията тениски посветени на митично известния софийски квартал "Дружба". Още по темата: тук и тук и тукПоследвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 47 резултата (4 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/