Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/movi71ge/branditi.com/catalog/controller/extension/module/isenselabs_seo.php on line 586 най-продавани, тениски,щампи, бестселлер, тениски, тишърт
Menu
Your Cart

BESTSELLERS

Тук ще видите едни от най-яките ни щампи, които обичате и купувате.

И все пак, всичките ни щампи са супер яки

Тениска със щампа 333 I'm Only Half Evil от БрандитиДяволите да ме вземат, ако половинката ти не хареса тези тройки!Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа AEW Live от Брандити, подходяща за "еманципирани" гърли с чувство за хумор. Женското начало винаги е било отгоре, независимо кой какво казва. Да се постигне джендър баланс, често изглежда като мисия невъзможна. Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
BAD IDEAS t-shirt
НОВО
  Тениска със щампа BAD IDEAS на Branditi  Сигурни сме, че на всеки в един или в друг момент са му идвали bad ideas на ум, колко от нас обаче ги реализират?  Моментът винаги е СЕГА.Последвай ни и в IG: @branditeesfoto credit: Mira Gurbalova..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Bomb на Branditi За тази щампа ползваме култово произведение на най-известния графити артист днес. Виждали сте го разпространено в стенсил-копия из цяла София. Надяваме се ACTA да не надуши, че ни липсват авторски права, не че Банкси пък ще се разсърди. Кой знае коя стена ..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Hope на Branditi Щампата е част от серията ни посветена на британския графити артист Банкси. Надеждата винаги умира последна, нали? Това е най-зловещото, но и най вярното клише, което съм чувал някога. Надявам се никой да не го изпита на свой гръб. Тениската ни, апропо, нос..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Panda на Branditi, вдъхновена от прозиведенията на най-известния графити райтър в момента. Пандите са рядък и пред    изчезване вид. Уязвими същества, които не могат да се защитават сами, освен ако не владеят кунг фу или Банкси не застане зад гърба им. Модел ..
45,00 лв.
 Тениска със щампа BEUYS на BranditiЙозеф Бойс е легенда не само за студентите си Дюселдорф. Някои от тях все още са живи и супервлиятелни в   artworld-a. С революционните си лекции и творчество, Бойс променя завинаги облика на съвременното изкуство и е повлиял доста на на начина, по ..
45,00 лв.
Black to Black t-shirt
НОВО
Тениска със щампа Black Тo Black на Branditi Тениската с тази щампа е подходяща е за последователите на AC/DC, например. Черно върху черно, е нещо като мокро в мокро. Цветовите нюанси са приблизително сходни, за разлика от семантичните. Да не се бърка с Back To Black на Ейми Уайнхаус.Последвай ни и..
45,00 лв.
Тениска със щампа Block These People - авторска щампа на Яна Крачунова, върху тениска Fruit of the Loom Пикселите, като носители на информация приличат на атомите, които изграждат телата ни. Тяхното дигитално съществува е зависимо от нас. Но ще дойде ден, казват кибер песимистите, когато технологии..
45,00 лв.
Тениска със щампа Blondie на Брандити Деби Хари освен вокал, лице и всичко останало на групата си Blondie, е и великолепна актриса. За справка виж Videodrome на Кроненбърг.С Blondie, Деби Хари има множество хитови сингли, които стават част от музикалната история. Песни като "Heart of Glass", "Call ..
45,00 лв.
Boogie Nights t-shirt
НОВО
    Тениска със щампа Boogie Nights на BranditiНямаше да изберем тази щампа за тениска,ако не беше едноименния филм с Марк Уолбърг. Много голям.Виж и киноревюто ни за филма в movies.bg!Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Born To Lose - Live To Win на Branditi Парчето на Леми Килмистър има непробиваем текст. Евъргрийн отвсякъде. Нито има какво да добавиш, нито да отнемеш.Леми и Motörhead са получили множество награди и признания за своя принос към музиката. Групата е смятана за една от най-влиятелн..
45,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 141 резултата (12 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/