Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/movi71ge/branditi.com/catalog/controller/extension/module/isenselabs_seo.php on line 586 За нея - Тениски с готини послания и щампи, за градски хора, които ценят изкуството, киното и оригиналните визуалните попадения встрани от мейнстрийма
Menu
Your Cart

ЗА НЕЯ

Да избираш тениска със щампа за момиче е от решаващо значение. Особено, ако ти е гадже. Представи си, че сгафиш в посоката и тя ти се разсърди. Макар че, ако това се случи, то едва ли  си заслужава да страдаш по нея. Шегата настрана, тук сме селектирали щампи, които биха погъделичкали чувството за хумор на повечето млади дами, така че рискът ти е сведен до нула. Всичко зависи от това колко широко скроена е твоята мацка, не в буквалния смисъл на думата, разбира се. Ако пък избереш тениска със Саша Грей, или дори с Nico, това би било страхотен тест.

Тениска със щампа 333 I'm Only Half Evil от БрандитиДяволите да ме вземат, ако половинката ти не хареса тези тройки.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа AEW Live от Брандити, подходяща за "еманципирани" гърли с чувство за хумор. Женското начало винаги е било отгоре, независимо кой какво казва. Да се постигне джендър баланс, често изглежда като мисия невъзможна. Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа After Escher от БрандитиГлавоблъсканиците на Ешер са гениални не само визуално. Художникът е бил философ и истински архитект на мисълта. И на молива, апропо - и на молива.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
       Тениска с щампа Alice In Chains на Брандити  Aлис във вериги е от любимите ни сиатълски банди форева. А вие обичате ли Лейн Стейли, слушате ли още гръндж, ммм?Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
American Psycho t-shirt
НОВО
Тениска със щампа American Psycho на БрандитиКрисчън Бейл така е уплашил Брет Ийстън Елис на срещата им преди снимките на филма, че по-добра реклама от това на "Американски психар" просто не може да има. Патрик Бейтман е в личния ни топ 3 на перверзни антигерои. Тениската ще се хареса и на феновете ..
45,00 лв.
   Тениска със щампа ASSISTANT на BranditiCristopher Wool е страхотен художник и тази му графична работа е една от многото, на които се възхищаваме.Ако имате приятел с любов към типографията и визуалните изкуства - тази тениска е за него. А ако нямате, значи е  за вас.Последвай ни и в..
45,00 лв.
BAD IDEAS t-shirt
НОВО
  Тениска със щампа BAD IDEAS на Branditi  Сигурни сме, че на всеки в един или в друг момент са му идвали bad ideas на ум, колко от нас обаче ги реализират?  Моментът винаги е СЕГА.Последвай ни и в IG: @branditeesfoto credit: Mira Gurbalova..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Bomb на Branditi За тази щампа ползваме култово произведение на най-известния графити артист днес. Виждали сте го разпространено в стенсил-копия из цяла София. Надяваме се ACTA да не надуши, че ни липсват авторски права, не че Банкси пък ще се разсърди. Кой знае коя стена ..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Hope на Branditi Щампата е част от серията ни посветена на британския графити артист Банкси. Надеждата винаги умира последна, нали? Това е най-зловещото, но и най вярното клише, което съм чувал някога. Надявам се никой да не го изпита на свой гръб. Тениската ни, апропо, нос..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Issus на Branditi Щампата е част от серията ни посветена на английския графити артист. Консумеризмът новата религия, в която спасението винаги е на изгодна промоция. Всичко е за продан, камо ли душата. Да купя или да не купя, това е въпросът.Последвай ни и в IG: @branditee..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Mona на Branditi Щампата е част от серията ни посветена на английския графити артист. Мона Лиза е била обект и на по-смели интерпретации, като тази на Марсел Дюшан, например, в която той й слага мустачки. Ако не ти се струва скандално, помисли си пак.  Дюшан прави зна..
45,00 лв.
Тениска със щампа Basquiat на BranditiЖан Мишел Баския, освен че е първият мега-популярен попарт художник е и наш персонален любимец. Сеймо рулира.Виж и киноревюто ни за филма за Баския в movies.bg - ще ти харесаПоследвай ни и в IG: @branditees #basquiat #art #contemporaryart #jeanmichelbasquiat #..
45,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 101 резултата (9 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/