Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/movi71ge/branditi.com/catalog/controller/extension/module/isenselabs_seo.php on line 586 Fun - Тениски с готини послания и щампи, за градски хора, които ценят изкуството, киното и оригиналните визуалните попадения встрани от мейнстрийма
Menu
Your Cart

FUN

Трудно е да сме постоянно забавни, често хуморът ни се получава твърде вътрешен или направо, от саркастичен до черен, както се получи в серията посветена на квартал Дружба. Там сме отпуснали юздите на въображението си. Хуморът, който харесваме е като този на Хоакин Финикс в Joker-а на Тод Филипс - брули орехи и пали църкви. Но не сме и цинични. Там, където успяваме да напипаме златната нишка на някой лаф, ни се получава. Например в тениската със щампа Sofia I Love You But You Are Bringing Me Down има дълга предистория, тръгваща чак от шекспирова фраза от Ромео и Жулиета.

Тениска със щампа Alcohol! от Брандити, вдъхновена от Американските ретро-комикс постери от 60-те. Излишно е да казвам, колко бройки направихме за алкохолиците от Студентски град по повод 8 декември и други алко-празници. Тениската е подоходяща както за трезвеници, така и за влюбени в чашката.После..
45,00 лв.
BAD IDEAS t-shirt
НОВО
  Тениска със щампа BAD IDEAS на Branditi  Сигурни сме, че на всеки в един или в друг момент са му идвали bad ideas на ум, колко от нас обаче ги реализират?  Моментът винаги е СЕГА.Последвай ни и в IG: @branditeesfoto credit: Mira Gurbalova..
45,00 лв.
Тениска със щампа Captain America на BranditiПрисъствието на тази щампа в каталога и е защото сме комикс-маниаци и харесваме Капитан Америка, поне толкова, колкото и ти. Ако не знаеш кой е той, може да използва щампата и като дартс. The choice is yours, брат.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
CELEBRITY t-shirt
НОВО
Тениска със щампа CELEBRITY на Christopher Wool feat. BranditiДа правиш изкуство от букви не е за всеки, нито е толкова лесно, колкото изглежда. Питай Christpher Wool. Цял       живот го прави и още се учи. А е магьосник.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Dirty Gettho Kids на BranditiАко си начинаещ графити райтър, тази тениска ще ти лепне на реномето от воле.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Do Not Fight, Boys t-shirt
НОВО
  Тениска със щампа Do Not Fight, Boys на Брандити.  Марла (Х. Б. Картър) от "Боен Клуб", върху  тениска Fruit of the LoomПоследвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Don't Speak To Me! на Branditi Тази щампа е ироничен поглед към 60-те и постерите от това време. Подходяща е за крайни натури и такива, които ревностно пазят личното си пространство от неканени гости.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
DRNK t-shirt
НОВО
Тениска със щампа DRNK - щампа Christopher Wool feat. BranditiДа правиш изкуство от букви не е за всеки, нито е толкова лесно, колкото изглежда. Питай Christpher Wool. Цял живот го прави и още се учи. А е магьосник.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Druzhba Boot Camp на Branditi с нарко-легендата Пабло Ескобар, част от серията тениски посветени на митично известния софийски квартал "Дружба". Още по темата: тук, тук, тук и тукПоследвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Druzhba Is My 2nd Foreign Language на Branditi, част от серията тениски посветени на митично известния софийски квартал "Дружба". Още по темата: тук, тук, тук и тукПоследвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Druzhba. Love It. Live It. на Branditi, част от серията тениски посветени на митично известния софийски квартал "Дружба". Още по темата: тук и тук и тукПоследвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Eat My Ass... t-shirt
НОВО
Тениска със щампа Eat My Ass.. на Брандити Еко-био-активизма отдавна прехвърли всякаква разумна граница и малкото, което ние можем да направим по въпроса, е да се допитаме до мнението на един от символите на България- прасето. За всяка несгода и ли проблем, българинът има подходяща псувня на езика,..
45,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 77 резултата (7 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/