Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/movi71ge/branditi.com/catalog/controller/extension/module/isenselabs_seo.php on line 586 Pixelart - Тениски с готини послания и щампи, за градски хора, които ценят изкуството, киното и оригиналните визуалните попадения встрани от мейнстрийма
Menu
Your Cart

PIXELART

Тениските в PIXELART са със щампи на Яна Крачунова, артист, с който обичаме да работим.  Животът , уви, не винаги ни предлага изживявания на "пълна резолюция". И ако ежедневието си понякога чувстваш, като малки ръбати квадратчета, по чиито полегати страни едва-едвамсе плъзгаш, то тогава навярно ще откриеш детската си и невинна част от себе си в семплите lowtech щампи на Яна.

Тениска със щампа Block These People - авторска щампа на Яна Крачунова, върху тениска Fruit of the Loom Пикселите, като носители на информация приличат на атомите, които изграждат телата ни. Тяхното дигитално съществува е зависимо от нас. Но ще дойде ден, казват кибер песимистите, когато технологии..
45,00 лв.
     Тениска със щампа Eat Sleep Game Repeat на Branditi     Tениска за болни геймъри и невръстни видеохолици.     Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа I'm 3 D на Branditi Фейсбук, Туитър или Майспейс - в колко измерения ще проектираш смелото си виртуално "Аз" решаваш сам.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Java Game на Branditi. Старите компютърни и видео игри са слабост на много хора. Taзи щампа е за тях. Нека си спомним с носталгия за времетокогато жетоните за автоматите бяха по двайсе стотинки и можехме да играем нон  стоп.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа No Comment на Яна Крачунова. Най-трудното нещо на този свят е да се въздържиш от коментар. Не съм го измислил аз, нито пък Марк Зукърбърг, а човешкото любопитство.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа One for all на Яна Крачунова. Един за всички, всички за един е постулат, който в наши дни излиза от мода по очебийни причини. Съвременника ни е все по-егоистичен и нарцистичен, а приятелството съществува само там, където има интерес. Това не пречи на Яна да изполва популярните екшъ..
45,00 лв.
Тениска със щампа Pixel Evolution на Яна Крачунова За добро или за лошо, еволюцията в дигиталните технологии е скокообразна и не трае миони и милиарди години както в човешката. Проблемът е способностите ни да я контролираме и ползваме по предназначение, не се увеличават с темпото, скоето нарастват ..
45,00 лв.
Тениска със щампа Pixel Love  на Яна Крачунова Ок, това както и да гледаме си е обяснение в любов. Ако чувството ти е далечно, сърцето ти няма да откликне при вида на тази щампа, но на нас това не ни се вярва да е така.Последвай ни за още и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа User Friendly - авторска щампа на Яна Крачунова Животът ни минава пред екрани. Било то екраните на монитори, телевизори, телефони или пък таблети. Затова има значение какво и как гледаме на тях.Последвай ни за още и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа What You See Is What You Get - авторска щампа на Яна Крачунова, В днешно време всичко е обект на покупко продажба. Всеки знае цената на всичко но нико не знае тяхната стойност, беше казал на времето Оскар Уайлд, и си е прав, човекът.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/