Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/movi71ge/branditi.com/catalog/controller/extension/module/isenselabs_seo.php on line 586 Love - Тениски с готини послания и щампи, за градски хора, които ценят изкуството, киното и оригиналните визуалните попадения встрани от мейнстрийма
Menu
Your Cart

LOVE

Любовта куче от ада, казва Чарлс Буковски, а старият Чинаски ги разбира тези неща. Ханк е от любимите ни хора, затова тениските с неговия лик са почти във всичките ни категории. Любовта е отдаденост+действие, така я разбираме пък ние. Най-пълноценно тече и се захранва, когато отсреща й стои жив човек. Но тази отдаденост, споделена или несподелена може да бъде и към инди-филми, към експериментален джаз или ретро комикс списания.  Много може да се научи за любовта от историята на Франкенщайн, например. Да се влюбиш в тениска, нали, също не е престъпление за което да те порицаем. Любовта не може да бъде купена, или подкупена, но може да бъде стимулирана.
Тениска със щампа AEW Live от Брандити, подходяща за "еманципирани" гърли с чувство за хумор. Женското начало винаги е било отгоре, независимо кой какво казва. Да се постигне джендър баланс, често изглежда като мисия невъзможна. Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа BarFly на BranditiКултов филм с Мики Рурк по великия Буковски. Какво друго да кажем. А, да, постерът, по който е и нашия тишърт е велик.Ако си фен на филма - ето и киноревюто ни за него в movies.bgПоследвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Blow Up на БрандитиКласиката е на Микеланджело Антониони, а тениската пък е от нас. Ако си фен на филма прочети и киноревюто ни за него в movies.bgПоследвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Boogie Nights t-shirt
НОВО
    Тениска със щампа Boogie Nights на BranditiНямаше да изберем тази щампа за тениска,ако не беше едноименния филм с Марк Уолбърг. Много голям.Виж и киноревюто ни за филма в movies.bg!Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Bowie на БрандитиИзмерено в щампи и тениски, присъствието на Дейвид Боуи в сайта хич не е скромно. Причините са толкова, колкото и бройката на всичките му хитове събрани заедно.Прочети какво сме писали за гения на Боуи в другия ни сайт - movies.bgПоследвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Chelsea на Branditi. Картинката е за момичетата от всички възрасти, пазещи ревниво приятно-меланхоличното си светоусещане за живота, както и за момчета с романтичен уклон. Картинката напомня на чешка графика. Тези копелета бяха адски силни през 60-те. Печелеха де що имаше  наг..
28,00 лв.
Тениска със щампа Die Antwoord на BranditiYolandi споделя: „Зеф е, когато вие сте бедни, но искате да изглеждате готино, секси сте, имате стил.“Йоланди и Нинджа ги чувстваме като лични приятели. Зеф културата сме я прегърнали с две ръци, без да сме стъпвали в ЮАР. Но това не проблем, хип-хоп-ът е за..
45,00 лв.
Do Not Fight, Boys t-shirt
НОВО
  Тениска със щампа Do Not Fight, Boys на Брандити.  Марла (Х. Б. Картър) от "Боен Клуб", върху  тениска Fruit of the LoomПоследвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
    Тениска със щампа Dude на Брандити Дзен-философията на Големият Лебовски ни е утеха и убежище всеки път когато стане напечено. Модел вдясно: Владислав Георгиев/ Nefela BagsАко си фен на филма - прочети и киноревюто ни за него в movies.bgПоследвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Game Over на BranditiTениска за градски фланьори и въоръжени с доза ирония парти мацки.Ако си гледал филма Less Than Zero с Робърт Дауни Джуниър, или си чел едноименната книга на Брет Ийстън Елис, автор ои на Правилата на привличане - тази култова картинка ще те накара да избухнеш ..
28,00 лв.
Go Ahead, Make My Day t-shirt
НОВО
Тениска със щампа Go Ahead, Make My Day на BranditiОще една картинка на големия попарт класик Рой Лихтенщайн. Влиянието му е лесно проследимо и до днес.Ретро поп арт стилистиката винаги може да те изненада неочаквано с добро визуално решение. Последвай ни и в IG: @branditees foto credit: Gaby G..
45,00 лв.
Тениска със щампа Love and... на Branditi. Последствията от любовта са необратими. Затова капка разум по време на креватните изпълнения не е излишна. Но не повече.Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 30 резултата (3 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/