Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/movi71ge/branditi.com/catalog/controller/extension/module/isenselabs_seo.php on line 586 Graffiti - Тениски с готини послания и щампи, за градски хора, които ценят изкуството, киното и оригиналните визуалните попадения встрани от мейнстрийма
Menu
Your Cart

GRAFFITI

Тениските ни с графити

Графити културата заема много специално място във всяко едно общество, без значение дали това общество в мнозинството си я признава като легитимна. Графитите по стените имат своята важна образователна, коригираща и всякаква друга роля на документ на своето време. По тяхното разнообразие може да съдим за социокултурния бекграунд и на създателите им и на тези, които ги гледат.

Ние правим тениски с избрани от градската среда графити защото си заслужава да ги популяризираме като медия, а защото ние лично се кефим на графити артистите като цяло. На техния начин на живот, на всичко което тяхното изкуство представлява, а то изобщо не е безобидно, цели се точно там където трябва – в ума и сърцата на младите хора.


 Да видиш графит свален върху тениска е мета съобщение, то вече е натоварено с допълнително послание. Автентичното място за графитите е градската среда, публичните пространства, там където арт съдържанието на графита влиза в контакт със своята публика случайните минувачи. Там се ражда диалог между двете страни, там идеите на графити артиста могат да живеят, ако ще и да е за кратко – от графитите на Кийт Харинг и Ричард Хъмбълтън почти нищо не е останало.

Ако нямаш нищо против начинът на изразяване да бъде със спрей върху стената, то ти навярно имаш някакво мнение за хората, които рискуват свободата си, за да го правят. Говорим за графити артиста в чистия му вид. Този, който още не е излязъл на светло и не е започнал да продава уменията си в полза на държавни институции и корпоративни клиенти. Не че сме против частните поръчки, но това е като с брака между пънка и комерса. Това че е продаваемо и „модерно“ не го прави истинско. Графитите винаги са били обект наинтерес от страна на бизнеса. Много брандове продават, яхнали идеята за свободата, чрез похватите и ноухауто на свободолюбивите. Истинският графити артист обаче ще се разграничи от тях. Сатиричните и натоварени с политическо послание умни рисунки на
Banksy, карат например пазара да полудее.

Тениска със щампа Banksy Bomb на Branditi За тази щампа ползваме култово произведение на най-известния графити артист днес. Виждали сте го разпространено в стенсил-копия из цяла София. Надяваме се ACTA да не надуши, че ни липсват авторски права, не че Банкси пък ще се разсърди. Кой знае коя стена ..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Cop на Branditi Тази щампа е чaст от серията ни тениски посветени на големия британски художник Banksy. Не знам какво мислите вие, но стриитарта в БГ хич го няма. Ернесто Насимо беше ок, преди да се впусне в интервюта и фирмени поръчки за декорация на огради. Не може да си ..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Hope на Branditi Щампата е част от серията ни посветена на британския графити артист Банкси. Надеждата винаги умира последна, нали? Това е най-зловещото, но и най вярното клише, което съм чувал някога. Надявам се никой да не го изпита на свой гръб. Тениската ни, апропо, нос..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Issus на Branditi Щампата е част от серията ни посветена на английския графити артист. Консумеризмът новата религия, в която спасението винаги е на изгодна промоция. Всичко е за продан, камо ли душата. Да купя или да не купя, това е въпросът.Последвай ни и в IG: @branditee..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Mona на Branditi Щампата е част от серията ни посветена на английския графити артист. Мона Лиза е била обект и на по-смели интерпретации, като тази на Марсел Дюшан, например, в която той й слага мустачки. Ако не ти се струва скандално, помисли си пак.  Дюшан прави зна..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Panda на Branditi, вдъхновена от прозиведенията на най-известния графити райтър в момента. Пандите са рядък и пред    изчезване вид. Уязвими същества, които не могат да се защитават сами, освен ако не владеят кунг фу или Банкси не застане зад гърба им. Модел ..
45,00 лв.
CELEBRITY t-shirt
НОВО
Тениска със щампа CELEBRITY на Christopher Wool feat. BranditiДа правиш изкуство от букви не е за всеки, нито е толкова лесно, колкото изглежда. Питай Christpher Wool. Цял       живот го прави и още се учи. А е магьосник.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Chameleon на BranditiКристофър Уул е художникът на чиито творчество сме върли фенове. Това е една от работите му на които хвърлихме нагло око за тениска. няма как да си го спестим.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Dirty Gettho Kids на BranditiАко си начинаещ графити райтър, тази тениска ще ти лепне на реномето от воле.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Dope на Branditi - ще лепне на гърба на всeки бунтар по душа, независимо от възрастта.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Freeze Means Run на Branditi По непотвърдени слухове стигнали до нас, полицаите в София не се кефели особено на тази щампа. Автор на великата фраза е Dash Snow. Съвременен визуален артист със силно политизирани работи, който 2009-та за съжаление ни напусна.Последвай ни и в IG: @br..
45,00 лв.
Тениска със щампа Girl Power на Branditi Всяко момиче има нужда от пауър и подкрепа. Ако ще, те да идват и от една единствена тениска.С щампа, която крещи "Girl Power", тази тениска е перфектният начин да заявиш своето присъствие и да подкрепиш движението за женска сила и равенство. Дизайнът е модер..
45,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 27 резултата (3 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/