Menu
Your Cart

Плащане и доставка

Плащане

Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума на куриера. Тя е отбелязана в цената на поръчката. Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.

Срокове и доставка

След получаване на заявка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона през деня между 10:00ч. и 17:00ч. за потвърждаване начина на доставка и времето за получаване на поръчката. Срокът на доставка зависи от наличността на продукта. Средният срок за доставка е 5 работни дни. При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти. Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа (събота до 13.30 часа). Доставки не се извършват в Неделя и официални празници. Поръчаните от Вас продукти ще бъдат пакетирани и изпратени максимално бързо. Ние използваме услугите на куриерите "Рапидо" за територията на София и "Еконт Експрес" за цялата страна. Цената на доставката за София е 4 лв., а за останалата страна 6 лв в зависимост от населеното място в което се намирате.

Повече информация за услугите на Еконт Експрес ще намерите тук, а за Рапидо тук.

This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/