Menu
Your Cart

Плащане и доставка

След получаване на заявка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона през деня между 10:00 ч. и 17:00 ч. за потвърждаване начина на доставка и времето за получаване на поръчката. Срокът на доставка зависи от наличността на продукта. Средният срок за доставка е 5 работни дни. При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти. Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа (събота до 13.30 часа). Доставки не се извършват в Неделя и официални празници. Поръчаните от Вас продукти ще бъдат пакетирани и изпратени максимално бързо. Ние използваме куриерските услуги на "Еконт Експрес" и “Speedy”.
За да оправдаем вашето доверие, всяка наша пратка е с опция за преглед и тест, като това ви дава възможност да проверите изпратените от нас продукти още преди да сте ги платили.
Може да се свържете с нас като позвъните на посочения телефон или да пишете на имейл:
0887564144
sales@branditi.comThis is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/