Menu
Your Cart

GAMES

GAMES секцията с щампирани тениски определено има да догонва обема на другите. Не че не играем толкова игри - настолни, аналогиви, електронни и всякакви други, колкото ги пренасяме в живота, както - хахаха- правят LARP обществото, а от живота по-трудно може да свалиш скрийншот без есенцията да се изпари. Въпреки това, Оne Word Is Not Enough и Impossible Is not In са две от щампите, в които играта, макар и не буквална, е на ниво, което поне нас удовлетворява.

Тениска със щампа Asimo на BranditiЩампата е вдъхновена от Витрувианският човек на Леонардо, който поставя човешката фигура за шаблон за красота и пропорции. Това, което правим ние, е да заместим човешката фигура с тази на робота Asimo, който към днешна дата, със сигурност има повече основание да ол..
28,00 лв.
Тениска със щампа Bluffing на БрандитиЩампата е вдъхновена от шестдесетарските американски постери. Изкуството да блъфираш е основополагащо за успеха на всеки, включил се доброволно или не, в играта наречена живот.Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Excuse me, where the reality begin?  t-shirt
НОВО
   Тениска със щампа Excuse me, where the reality begin? на BranditiIdea, styling and model: GabyГорди сме да покажем една от първите си колаборации със суперталантливата make up артист и фотограф Габи Григорова, ака @mascarada_, @gabyrgrigorova Нейната идея и реализация на Excuse me, wher..
28,00 лв.
Тениска със щампа Java Game на Branditi. Старите компютърни и видео игри са слабост на много хора. Taзи щампа е за тях. Нека си спомним с носталгия за времетокогато жетоните за автоматите бяха по двайсе стотинки и можехме да играем нон  стоп.Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Reality Is For Losers на Branditi, вдъхновена от Американските ретро-комикс постери. Всичко измислено от човека е бягство от реалността. Сериозно. Този тишърт може и да не ти спаси душата "в края на реалността", но пък ще ти даде една-две точки преднина пред Св. Петър.Последвай ни ..
28,00 лв.
Тениска със щампа Video Games на BranditiВидео игрите в противовес на общественотомение рзвиват комплексно личността и генерират рефлекси, полезни далеч ивън екрана. Маниаците по видео игрите не са пропуснати и тази щампа е именно за тях. Ако искаш да видиш какво става когато минеш границата, гледай..
28,00 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/