Menu
Your Cart

PARTY

PARTY културата живо ни интересува, затова и имаме толкова тениски със щампи подходящи за всякакви fun случаи. Много от идеите на брандовете, като посока и политика идват именно от парти-културата, от това как се забавлява най-младото поколение, и въобще всяко поколение, до най-малките детайли в предпочитанията им за облекло, музика и всички останали елементи от начина им на живот. Надяваме се нашата тениска да стане повод за завистливи усмивки в компанията ти и предпочитан от теб аксесоар за всеки купон.

Тениска със щампа AEW Live от Брандити, подходяща за "еманципирани" гърли с чувство за хумор. Женското начало винаги е било отгоре, независимо кой какво казва. Да се постигне джендър баланс, често изглежда като мисия невъзможна. Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Alcohol! от Брандити, вдъхновена от Американските ретро-комикс постери от 60-те. Излишно е да казвам, колко бройки направихме за алкохолиците от Студентски град по повод 8 декември и други алко-празници. Тениската е подоходяща както за трезвеници, така и за влюбени в чашката.После..
28,00 лв.
Тениска със щампа Apollonia на БрандитиНямаме спомен как се сдобихме с тази щампа, но пък си я харесваме и много ни възбужда. Надяваме се и теб така.Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
BAD IDEAS BAD IDEAS
НОВО
  Тениска със щампа BAD IDEAS на Branditi  Сигурни сме, че на всеки в един или в друг момент са му идвали bad ideas на ум, колко от нас обаче ги реализират?  Моментът винаги е СЕГА.Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Mona на Branditi Щампата е част от серията ни посветена на английския графити артист. Мона Лиза е била обект и на по-смели интерпретации, като тази на Марсел Дюшан, например, в която той й слага мустачки. Ако не ти се струва скандално, помисли си пак.  Дюшан прави зна..
28,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Panda на Branditi, вдъхновена от прозиведенията на най-известния графити райтър в момента. Пандите са рядък и пред    изчезване вид. Уязвими същества, които не могат да се защитават сами, освен ако не владеят кунг фу или Банкси не застане зад гърба им. Модел ..
28,00 лв.
Тениска със щампа Batman на BranditiТук нямаме намеса. Логото на франчайза някак си се намърда от само себе си тук. Сори.П.ПКой от изигралите Батман актьори го прави най-добре според теб?Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Bluffing на БрандитиЩампата е вдъхновена от шестдесетарските американски постери. Изкуството да блъфираш е основополагащо за успеха на всеки, включил се доброволно или не, в играта наречена живот.Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Breasts на BranditiЩампата е ироничен поглед към американските ретро плакати. Дали си с едни гърди пред всички останали или не, едва ли би отрекъл влиянието, което анатомичните особености на нежния пол са оказали върху световната култура. Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Captain America на BranditiПрисъствието на тази щампа в каталога и е защото сме комикс-маниаци и харесваме Капитан Америка, поне толкова, колкото и ти. Ако не знаеш кой е той, може да използва щампата и като дартс. The choice is yours, брат.Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Cartoon Girl на BranditiРой Лихтенщайн трудно се нави да ни заеме оригинал за щампа, но и това което сами намерихме в нет-океана свърши работа.Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
   Тениска със щампа CATS IN BAG BAGS IN RIVER на BranditiПоследвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 59 резултата (5 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/