Menu
Your Cart

LOVE

Любовта куче от ада, казва Чарлс Буковски, а старият Чинаски ги разбира тези неща. Ханк е от любимите ни хора, затова тениските с неговия лик са почти във всичките ни категории. Любовта е отдаденост+действие, така я разбираме пък ние. Най-пълноценно тече и се захранва, когато отсреща й стои жив човек. Но тази отдаденост, споделена или несподелена може да бъде и към инди-филми, към експериментален джаз или ретро комикс списания.  Много може да се научи за любовта от историята на Франкенщайн, например. Да се влюбиш в тениска, нали, също не е престъпление за което да те порицаем. Любовта не може да бъде купена, или подкупена, но може да бъде стимулирана.
Тениска със щампа AEW Live от Брандити, подходяща за "еманципирани" гърли с чувство за хумор. Женското начало винаги е било отгоре, независимо кой какво казва. Да се постигне джендър баланс, често изглежда като мисия невъзможна. Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Apollonia на БрандитиНямаме спомен как се сдобихме с тази щампа, но пък си я харесваме и много ни възбужда. Надяваме се и теб така.Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Bar Fly на BranditiКултов филм с Мики Рурк по великия Буковски. Какво друго да кажем. А, да, постерът, по който е и нашия тишърт е велик.Ако си фен на филма - ето и киноревюто ни за него в movies.bgПоследвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Boogie Nights
НОВО
    Тениска със щампа Boogie Nights на BranditiНямаше да изберем тази щампа за тениска,ако не беше едноименния филм с Марк Уолбърг. Много голям.Виж и киноревюто ни за филма в movies.bg!Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Bowie на БрандитиИзмерено в щампи и тениски, присъствието на Дейвид Боуи в сайта хич не е скромно. Причините са толкова, колкото и бройката на всичките му хитове събрани заедно.Прочети какво сме писали за гения на Боуи в другия ни сайт - movies.bgПоследвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Chelsea на Branditi. Картинката е за момичетата от всички възрасти, пазещи ревниво приятно-меланхоличното си светоусещане за живота, както и за момчета с романтичен уклон. Картинката напомня на чешка графика. Тези копелета бяха адски силни през 60-те. Печелеха де що имаше  наг..
28,00 лв.
Тениска със щампа Die Antwoord на BranditiЙоланди и Нинджа ги чувстваме като лични приятели. Зеф културата сме я прегърнали с две ръци, без да сме стъпвали в ЮАР. Но това не проблем, хип-хоп-ът е за това. Да се чувстваш окей навсякъде и с всичко.Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Do Not Fight, Boys
НОВО
  Тениска със щампа Do Not Fight, Boys на Брандити.  Марла (Х. Б. Картър) от "Боен Клуб", върху  тениска Fruit of the LoomПоследвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Go Ahead, Make My Day
НОВО
Тениска със щампа Go Ahead, Make My Day на BranditiОще една картинка на големия попарт класик Рой Лихтенщайн. Влиянието му е лесно проследимо и до днес.Последвай ни и в IG: @branditees ..
28,00 лв.
Тениска със щампа Love and... на Branditi. Последствията от любовта са необратими. Затова капка разум по време на креватните изпълнения не е излишна. Но не повече.Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Love - Саша Грей на Branditi,Саша Грей, между другото е и страхотна актриса в конвенционалния кино-смисъл. виж какво прави под режисурата на Содърбърг, например в киноревюто ни за  The Girlfriend Experience в movies.bgПоследвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Love Kills на Branditi,Сид и Нанси са красива тъжна приказка, удавена в наркотици и печал. Но над драмата е любовта и музиката на Пистълс.Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 25 резултата (3 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/