Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/movi71ge/branditi.com/catalog/controller/extension/module/isenselabs_seo.php on line 586 notimeforlosers
Menu
Your Cart

No Time For Losers

No Time For Losers

Тениска със щампа Basquiat vs Warhol на BranditiТандемът Анди Уорхол - Жан Мишел Баския е меко казано взривоопасен. Ръкавиците на кадъра съвсем не са безопасен реквизит. Вземете си тази тениска и си направете киновечер с филма на Джулиън Шнабел "Баския" - препоръчваме с две ръце.Виж и киноревюто ни ..
45,00 лв.
Тениска със щампа Born To Lose - Live To Win на Branditi Парчето на Леми Килмистър има непробиваем текст. Евъргрийн отвсякъде. Нито има какво да добавиш, нито да отнемеш.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Bruce Lee на BranditiБъди като водата е казал великият Брус Лий. Ние го открихме сравнително късно, но пък със сигурност трайно.  Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Don't Try на Branditi Не опитвай - просто го прави. Епитафията на Чарлс Буковски е съвет, по който се опитваме да живеем. Както се случва с мъртвите идоли, Ханк стана флагман в мейнстрийм прозата. Влиянието му се усеща и в музиката - Том Уейтс, Иги Поп и Антъни Кийдис го цитират.А..
45,00 лв.
Тениска със щампа Hell Is Other People на BranditiГуруто на екзистенциализма Жан Пол Сартр, с една от най-криворазбраните му философски сентенции. Обичаме Сартр още от гиназиалните години, когато томчетата на Пътища на свободата, наред с хенри Милър и Буковски, преоткриваха света за нас. Последвай н..
45,00 лв.
Тениска със щампа Impossible Is Not In на Branditi Щампата е вдъхновена от гениалните перспективни решения на художника Ешер.  Оптично-геометричните главоблъсканици като аналог на житейските.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Innocent на BranditiМайк Тайсън е толкова велик, че почти всичко може да му простиш. За известно врме даже беше актьор на Бродуей, под режисурата на Спайк Лий.  А последно време(08.2020) Майк влезе във форма и усилено се готви да се върне на ринга, което само по себе си е фено..
45,00 лв.
  Тениска със щампа Johnie Cash на BranditiДжони Кеш винаги е бил завършен бунтар. Парчетата му са свежи и сега. Кавърите по него го доказват.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Kill The Poor / Eat The Rich на БрандитиПровокативният слоган е на забележителната испанска арт-формация Democracia. Политически натоварените им акции им заслужават подробно изследване.foto credit: Gaby Grigorova..
45,00 лв.
Тениска със щампа Maybe It's a Bomb на Branditi, фенове сме на всичко свързано с Майк Тайсън откакто се помним. Самото му име звучи като предупреждение. Не е лошо образът му, макар и само на тениска, да ви охранява лично.Виж какво съм писал за Майк Тайсън в киноблога ми за киноревюта movies.bg , а и..
45,00 лв.
Тениска със щампа Muhammad Ali на Branditi, Мохамед Али е оставил културен отпечатък върху безкрайно много личности, не само в бокса и спорта като цяло. Достатъчно е да пуснеш произволно издание от подкаста на Майк Тайсън в тубата, например, за да се увериш в неизменното присъствие на Али и днес. На..
45,00 лв.
No Time For Losers t-shirt
НОВО
Тениска със щампа No Time For Losers на BranditiПоследвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 25 резултата (3 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/