Menu
Your Cart

OUTLET %

BAD IDEAS BAD IDEAS
НОВО -11 %
  Тениска със щампа BAD IDEAS на Branditi  Сигурни сме, че на всеки в един или в друг момент са му идвали bad ideas на ум, колко от нас обаче ги реализират?  Моментът винаги е СЕГА.Последвай ни и в IG: @branditees..
24,99 лв. 28,00 лв.
Chameleon
-11 %
Тениска със щампа Chameleon на BranditiКристофър Уул е художникът на чиито творчество сме върли фенове. Това е една от работите му на които хвърлихме нагло око за тениска. няма как да си го спестим.Последвай ни и в IG: @branditees..
24,99 лв. 28,00 лв.
Impossible Is Not In
-11 %
Тениска със щампа Impossible Is Not In на Branditi Щампата е вдъхновена от гениалните перспективни решения на художника Ешер.  Оптично-геометричните главоблъсканици като аналог на житейските.Последвай ни и в IG: @branditees..
24,99 лв. 28,00 лв.
My Baby Is A Little Terror
-11 %
Тениска със щампа My Baby Is A Little Terror на Branditi Тази щампа е по едноименната картина на Антон Терзиев. Ако не можете да си купите картината му, то това е идеалния й заместител. На първата картинка позират приятелите ни художници Алла и Чавдар Георгиеви, които ни зарадваха като си я поръчаха..
24,99 лв. 28,00 лв.
Pixel Love
-11 %
Тениска със щампа Pixel Love  на Яна Крачунова Ок, това както и да гледаме си е обяснение в любов. Ако чувството ти е далечно, сърцето ти няма да откликне при вида на тази щампа, но на нас това не ни се вярва да е така.Последвай ни за още и в IG: @branditees..
24,99 лв. 28,00 лв.
What's Your Occupation?
-11 %
Тениска със щампа What's Your Occupation? на Branditi, Фразата ни хрумна след популярността и ефекта на движението за социална пормяна Occupy Wallstreet, през 2011-таВинаги е добре да си наясно с това , с което се занимаваш или те занимава. Occupy има и по-агресивна, милитъри конотация, което само д..
24,99 лв. 28,00 лв.
Work Is Disease-Marx
-11 %
Тениска със щампа Work Is Disease на Branditi, Tрудът е болест - най-жестоката истина идва от устата на татко Маркс. Респект. За съжаление, малцина не страдат от тази болест. Ако ти си от тях- завиждаме ти най-благородно, копеле такова.Последвай ни и в IG: @branditees..
24,99 лв. 28,00 лв.
Acid Flavor! %
-25 %
Тениска със щампа Acid Flavor! от Брандитивдъхновена от Американските ретро-комикс постери от 60-те. Като киноманиаци и метапирати, ще спомена якия филм The Acid House, по Ървин Уелш, с изумителния Юън Бремнър вътре.Последвай ни и в IG: @branditees..
21,00 лв. 28,00 лв.
Freeze Means Run %
-21 %
Тениска със щампа Freeze Means Run на BranditiПо непотвърдени слухове стигнали до нас, полицаите в София не се кефели особено на тази щампа. Автор на великата фраза е Dash Snow. Съвременен визуален артист със силно политизирани работи, който 2009-та за съжаление ни напусна.Последвай ни и в IG: @bran..
22,00 лв. 28,00 лв.
I'm 3D %
-28 %
OUTLET Дамски тениски I'm 3DНаличнi в Outlet Черна и бяла Размер S/M ..
21,00 лв. 29,00 лв.
If You %
-25 %
OUTLETМъжка тениска - If YouТениска със щампа If You - щампа Christopher Wool feat. BranditiПоследвай ни и в IG: @branditees..
21,00 лв. 28,00 лв.
Money can buy you love %
-25 %
OUTLETДамска тениска - Money can buy you love after Barbara Kruger Последвай ни и в IG: @branditees..
21,00 лв. 28,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 21 резултата (2 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/