Menu
Your Cart
Облечи настроението си в цвят и картина – вземи Брандити!
Облечи настроението си в цвят и картина – вземи Брандити!
Облечи настроението си в цвят и картина
Тениска от Брандити - за да си забележителен!

Нови предложения

В Брандити енергията ври и бълбука и не ни оставя бездейни нито за миг. Затова нямаме търпение да разходим по вас новите си „идеи по къси ръкави“. Ако сте заклет киноман най-новото ни ще ви светне очите. Ако сте купонджия, решил да прави подарък на себе си или на приятел с нещо истински оригинално и забавно, новите ни попадения решават въпроса. Креативността е нещо супер практично – посланието на тениската може да определи развоя на едно ново познанство. Новите ни предложения за тениски предлагат щампи, които създават атмосфера.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 100лв

Промо оферти

Знаем колко трудно се избира подходящ подарък, особено ако е в последния момент и нямаш време да търсиш и избираш дълго. Тениската е универсален избор, което помага в такава затруднена ситуация. Затова и събрахме на едно място точно тези щампи, които могат да ти послужат за идеалната изненада. Промо офертите ни за тениски предлагат точно това - хумор и качество на едно място. Избери най-доброто което нашата селекция предлага и се наслади на удоволствието, което ще се изпише на лицето на този, който ще я получи.
Тениска със щампа Pixel Love  на Яна Крачунова Ок, това както и да гледаме си е обяснение в любов. Ако чувството ти е далечно, сърцето ти няма д..
25,00 лв.
Love Kills
-24 %
Тениска със щампа Love Kills на Branditi,Сид и Нанси са красива тъжна приказка, удавена в наркотици и печал. Но над драмата е любовта и музиката на Пи..
19,00 лв. 25,00 лв.
The Dude Abides
-24 %
  Тениска със щампа The Dude Abides на Branditi,За това колко Джеф Бриджес е неповторим в Лебовски може да се напишат няколко тома. Само ще кажа..
19,00 лв. 25,00 лв.
Game of Thrones
НОВО
Тениска със щампа Game of Thrones на BranditiНе сме гледали нито една от сериите на мега продукцията, но това да си остане между нас..
25,00 лв.
Тениска със щампа Who Killed Bamby? на Branditi, Тази плаха сърничка е божественото оформление на едноименната плоча на Секс Пистълс. Само за маниаци ..
25,00 лв.
Тениска със щампа Maybe It's a Bomb на Branditi, фенове сме на всичко свързано с Майк Тайсън откакто се помним. Самото му име звучи като предупреждени..
25,00 лв.
Тениска със щампа Inglourious Basterds 5 на BranditiТарантино е велик, както и алтернативни постери на Inglourious Basterds. Цветовата гама тук напомн..
25,00 лв.
Тениска със щампа  Marilyn Monroe на Branditi. Ако си фен на Анди Уорхол, не би подминал с лека ръка възможността да носиш една от най-известните..
25,00 лв.
Тениска със щампа Fear and Loathing in Las Vegas на BranditiХънтър Томпсън е важен герой на съвремието ни и родоначалник на гонзо литературата. Закъде..
25,00 лв.
Тениска със щампа Sugar Ray Robinson, Roots of Fight на БрандитиИдея на Владислав Георгиев/ Nefela bags (вдясно)..
25,00 лв.
Тениска със щампа Angel's back from hell на Брандити. Щампата е вдъхновена от Мики Рурк и филмите му, на които сме големи фенове. Трилърът "Ангелско с..
25,00 лв.
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/