Menu
Your Cart

CULT

Кое нещо е култово?

Ако си гледаш Големият Лебовски или Джаки Браун по веднъж годишно, то ти знаеш отговорът на този въпрос. Някои произведения от киното, литературата и музиката определено улавят духа на времето много повече от всички останали. Но това пак не е достатъчно, за да стане нещото култово. Иска се независим дух, откачени идеи и топки в преследването им. В Брандити сме фенове както на инди проекти, така и на поп културни явления. Широк диапазон на толеранс. Важното е да можеш да предизвикаш себе си. Тарантино например нямаше да има този си статус (култов), ако не беше неговата способност да се предизвиква. Всички знаем историята как е започнал като фен, но без дърпащото те напред любопитство и отдаване на почит на тези, на чиито рамене стъпва, последният му опус Once Upon A Time in America нямаше да бъде възможен.
Нърдовските детайли настрана, в Брандити почти всяка щампа разказва история или води до такава. Ще се радваме да откриеш собствените си бижута сред нашата съкровищница.

Тениска със щампа 2001 A Space Odyssey от Брандити Стенли Кубрик е един от кумирите ни, а Одисеята, наред със Соларис на Тарковски и Interstellar с Матю Макконъхи ни е сред най-провокиращите мислене филми, и не само за Космоса.Щампа 2001 A Space Odyssey е за всички кинофенове на Стенли Кубрик и е..
25,00 лв.
Тениска със щампа After Escher от БрандитиГлавоблъсканиците на Ешер са гениални не само визуално. Художникът е бил философ и истински архитект на мисълта. И на молива, апропо - и на молива...
25,00 лв.
"Let Me Tell You About A Dream I Had Last Night"Тениска със щампа Agent Cooper от Брандити Тук често ще става въпрос за Туин Пийкс и Дейвид Линч,така че свиквайте...
25,00 лв.
Тениска със щампа Alien на БрандитиПришълецът на Ридли Скот може много да ви даде, ако си оставите предразсъдъците и страховете настрани от въображението. Уникален дори само заради създаденото по H. R. Giger. Не всяка част от поредицата е равностойна, но това оняма значение. Тениската ни е супер як ..
25,00 лв.
American Psycho
НОВО
Тениска със щампа American Psycho на БрандитиКрисчън Бейл така е уплашил Брет Ийстън Елис на срещата им преди снимките на филма, че по-добра реклама от това на "Американски психар" просто не може да има. Патрик Бейтман е в личния ни топ 3 на перверзни антигерои. Тениската ще се хареса и на феновете ..
25,00 лв.
Тениска със щампа Angel Heart на БрандитиМики Рурк прави страхотна роля в Ангелско сърце. Саундтракът на Кортни (Пайн) кърти мивки.Ако си фен на сър Еди Кук, повече от това няма да ти е необходимо, за да си купиш тениската...
25,00 лв.
Тениска със щампа Angel's back from hell на Брандити. Щампата е вдъхновена от Мики Рурк и филмите му, на които сме големи фенове. Трилърът "Ангелско сърце" на Алън Паркър беше първият "страшен" филм от моето детство. Впоследствие, при всяко следващо гледане откривах все повече нови и нови неща. вдя..
25,00 лв.
Тениска със щампа Apocalypse Now на БрандитиЗа майтап, често са ни питали дали това не е Слави Трифонов.., или пък Захари Бахаров, моля ти се. Ти, знаем, че си знаеш кой е на картинката на тениската, така че дишаме спокойно.Тениската е перфектен подарък за всеки синефил, влюбен в класиката на Франси..
25,00 лв.
Тениска със щампа Bar Fly на BranditiКултов филм с Мики Рурк по великия Буковски. Какво друго да кажем. А, да, постерът, по който е и нашия тишърт е велик...
25,00 лв.
Тениска със щампа Batman на BranditiТук нямаме намеса. Логото на франчайза някак си се намърда от само себе си тук. Сори.П.ПКой от изигралите Батман актьори го прави най-добре според теб?..
25,00 лв.
Тениска със щампа BatRobo на BranditiЩампата е част от робо-серията ни адресирана за нашите law-tech-винтидж фенове. Апропо, 2008-ма видях тениската ни с тази щампа в гардероба на реквизита на сериала Забранена любов:)..
25,00 лв.
                                                  ..
25,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 138 резултата (12 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/