Menu
Your Cart

CULT

Кое нещо е култово?

Ако си гледаш Големият Лебовски или Джаки Браун по веднъж годишно, то ти знаеш отговорът на този въпрос. Някои произведения от киното, литературата и музиката определено улавят духа на времето много повече от всички останали. Но това пак не е достатъчно, за да стане нещото култово. Иска се независим дух, откачени идеи и топки в преследването им. В Брандити сме фенове както на инди проекти, така и на поп културни явления. Широк диапазон на толеранс. Важното е да можеш да предизвикаш себе си. Тарантино например нямаше да има този си статус (култов), ако не беше неговата способност да се предизвиква. Всички знаем историята как е започнал като фен, но без дърпащото те напред любопитство и отдаване на почит на тези, на чиито рамене стъпва, последният му опус Once Upon A Time in America нямаше да бъде възможен.
Нърдовските детайли настрана, в Брандити почти всяка щампа разказва история или води до такава. Ще се радваме да откриеш собствените си бижута сред нашата съкровищница.

Тениска със щампа Alien на БрандитиПришълецът на Ридли Скот може много да ви даде, ако си оставите предразсъдъците и страховете настрани от въображението. Уникален дори само заради създаденото по H. R. Giger. Не всяка част от поредицата е равностойна, но това няма значение. Тениската ни е супер як п..
28,00 лв.
American Psycho
НОВО
Тениска със щампа American Psycho на БрандитиКрисчън Бейл така е уплашил Брет Ийстън Елис на срещата им преди снимките на филма, че по-добра реклама от това на "Американски психар" просто не може да има. Патрик Бейтман е в личния ни топ 3 на перверзни антигерои. Тениската ще се хареса и на феновете ..
28,00 лв.
Тениска със щампа Angel Heart на БрандитиМики Рурк прави страхотна роля в Ангелско сърце. Саундтракът на Кортни (Пайн) кърти мивки.Ако си фен на сър Еди Кук, повече от това няма да ти е необходимо, за да си купиш тениската.Ще се радваме и да прочетеш киноревюто ни за филма в movies.bgПоследвай ни и ..
28,00 лв.
Тениска със щампа Angel's back from hell на Брандити. Щампата е вдъхновена от Мики Рурк и филмите му, на които сме големи фенове. Трилърът "Ангелско сърце" на Алън Паркър беше първият "страшен" филм от моето детство. Впоследствие, при всяко следващо гледане откривах все повече нови и нови неща. Про..
28,00 лв.
Тениска със щампа Bar Fly на BranditiКултов филм с Мики Рурк по великия Буковски. Какво друго да кажем. А, да, постерът, по който е и нашия тишърт е велик.Ако си фен на филма - ето и киноревюто ни за него в movies.bgПоследвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Batman на BranditiТук нямаме намеса. Логото на франчайза някак си се намърда от само себе си тук. Сори.П.ПКой от изигралите Батман актьори го прави най-добре според теб?Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа BatRobo на BranditiЩампата е част от робо-серията ни адресирана за нашите law-tech-винтидж фенове. Апропо, 2008-ма видях тениската ни с тази щампа в гардероба на реквизита на сериала Забранена любов:)Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
                                                  ..
28,00 лв.
Тениска със щампа Beat Takeshi на Branditi. Такеши Китано знаем от филмите Dolls, Затоичи, Battle Royal, Brother, Outrage и други. Това което ни респектира при него е невероятния синтез между ултранасилие и поезия от най-висока класа, обикновено в на пръв поглед семпли истории, разказани често чрез ..
28,00 лв.
"It's Saul Good, Man!" Тениска със щампа Better Call Saul на BranditiБоб Оденкърк е господ и Винс Гилиган го е разбрал първи. Евала на целия им екип.Ако си истински фен ще прочетеш и киноревюто ни за сериала в movies.bg!..
28,00 лв.
   Тениска със щампа BEUYS на Branditi   Йозеф Бойс е легенда не само за студентите си Дюселдорф. Някои от тях все още са живи и супервлиятелни в   artworld-a. С революционните си лекции и творчество, Бойс променя завинаги облика на съвременното изкуство и е повлиял дос..
28,00 лв.
   Тениска със щампа Black Man White Hell на Брандити   Филмът на Тарантино Hatefull Eight заслужава подробно изучаване не само от кинематографистите.    Самюъл Джаксън специално е черешката на тортата - велик!   Прочети и киноревюто ни за Hatefull Eight ..
28,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 126 резултата (11 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/