Menu
Your Cart

НАЙ-ПРОДАВАНИ

Kaто фенове на великия Ник Диаз променил завинаги MMA спорта, ще си позволим в тази категория да сложим негов цитат, който перфектно илюстрира защо тениската от Брандити е перфектния подарък, който може да си направиш, за себе си или за приятел:

"It takes nothing to join the crowd.
It takes everything to stand alone.
Be a leader. Seek no approval."
Nick Diaz, martial artist


Тениска със щампа AEW Live от Брандити, подходяща за "еманципирани" гърли с чувство за хумор. Женското начало винаги е било отгоре, независимо кой какво казва. Да се постигне джендър баланс, често изглежда като мисия невъзможна. Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
       Тениска с щампа Alice In Chains на Брандити  Alice във вериги е от любимите ни сиатълски банди форева. А вие слушате ли гръндж, ммм?Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
BAD IDEAS BAD IDEAS
НОВО
  Тениска със щампа BAD IDEAS на Branditi  Сигурни сме, че на всеки в един или в друг момент са му идвали bad ideas на ум, колко от нас обаче ги реализират?  Моментът винаги е СЕГА.Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Blondie на Брандити Деби Хари освен вокал,лице и всичко останало на групата си Blondie, ев и великолепна актриса. За справка виж Videodrome на Кроненбърг.Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Boogie Nights
НОВО
    Тениска със щампа Boogie Nights на BranditiНямаше да изберем тази щампа за тениска,ако не беше едноименния филм с Марк Уолбърг. Много голям.Виж и киноревюто ни за филма в movies.bg!Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
BOWIE - Smoking
НОВО
  Тениска със щампа BOWIE на BranditiБоуи е и страхотен актьор, ако  не си го гледал на Бродуей (най-вероятно не си), то може да го видиш в не един филм, наред с лабиринт и  Човекът, който продаде Земята.  Тениска с Боуи е един добър старт за начинаещия фен на Зиги Стардъст.Проч..
28,00 лв.
CELEBRITY
НОВО
   Тениска със щампа CELEBRITY на Christopher Wool feat. Branditi    Да правиш изкуство от букви не е за всеки, нито е толкова лесно, колкото изглежда. Питай Christpher Wool. Цял       живот го прави и още се учи. А е магьосник.  Последвай..
28,00 лв.
Тениска със щампа Chelsea на Branditi. Картинката е за момичетата от всички възрасти, пазещи ревниво приятно-меланхоличното си светоусещане за живота, както и за момчета с романтичен уклон. Картинката напомня на чешка графика. Тези копелета бяха адски силни през 60-те. Печелеха де що имаше  наг..
28,00 лв.
Тениска със щампа Disko Skull на Branditi Тази щампа е за хората влюбени в диско културата, и за тези, които не се притесняват от цветовете на дъгата. нямаме представа защо минаването под дъгата се свързва със смяната на пола, ние я използваме като изнструмент за излъчване на силно позитивна енерги..
28,00 лв.
Do Not Fight, Boys
НОВО
  Тениска със щампа Do Not Fight, Boys на Брандити.  Марла (Х. Б. Картър) от "Боен Клуб", върху  тениска Fruit of the LoomПоследвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Dope на Branditi - ще лепне на гърба на всeки бунтар по душа, независимо от възрастта.Последвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Тениска със щампа Drive на BranditiНикълъс Ван Рефън е избран лично от Райън Гослинг за този филм. Останалото е история. Дълго е е за разправяне. Недостижими...Ако си фен на филма може да прочетеш киноревюто ни за него в movies.bgПоследвай ни и в IG: @branditees..
28,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 35 резултата (3 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/