Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/movi71ge/branditi.com/catalog/controller/extension/module/isenselabs_seo.php on line 586 Тениски с готини послания и щампи, за градски хора, които ценят изкуството, киното и оригиналните визуалните попадения встрани от мейнстрийма
Menu
Your Cart

ART

Art катергорията ни е една от най-ценните. Изкуството винаги ни вдъхновява. Баския, Уорхол, Ричард Лонго – по техните шедьоври тук може видиш от каква важност е за нас тясната връзка с визуалната култура. Сред щампите ни са и произведенията на художника Станислав Беловски, на чиито графити, постери и намеси в публичното пространство в София се радваме от сърце. За Брандити Беловски даде своите модерни интерпретации върху Фрида Кало, Вера Мухина и серията Soc Is Not Dead. Чувството му за хумор е остро, ерудирано и те намира точно там където трябва.
Сред предложенията ни за тениски тук ще намериш референции към киното, поп-арта, градски сленг-заигравки с графити културата, както и много неща на Банкси.

Тениска със щампа After Escher от БрандитиГлавоблъсканиците на Ешер са гениални не само визуално. Художникът е бил философ и истински архитект на мисълта. И на молива, апропо - и на молива.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Bomb на Branditi За тази щампа ползваме култово произведение на най-известния графити артист днес. Виждали сте го разпространено в стенсил-копия из цяла София. Надяваме се ACTA да не надуши, че ни липсват авторски права, не че Банкси пък ще се разсърди. Кой знае коя стена ..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Cop на Branditi Тази щампа е чaст от серията ни тениски посветени на големия британски художник Banksy. Не знам какво мислите вие, но стриитарта в БГ хич го няма. Ернесто Насимо беше ок, преди да се впусне в интервюта и фирмени поръчки за декорация на огради. Не може да си ..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Hope на Branditi Щампата е част от серията ни посветена на британския графити артист Банкси. Надеждата винаги умира последна, нали? Това е най-зловещото, но и най вярното клише, което съм чувал някога. Надявам се никой да не го изпита на свой гръб. Тениската ни, апропо, нос..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Issus на Branditi Щампата е част от серията ни посветена на английския графити артист. Консумеризмът новата религия, в която спасението винаги е на изгодна промоция. Всичко е за продан, камо ли душата. Да купя или да не купя, това е въпросът.Последвай ни и в IG: @branditee..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Mona на Branditi Щампата е част от серията ни посветена на английския графити артист. Мона Лиза е била обект и на по-смели интерпретации, като тази на Марсел Дюшан, например, в която той й слага мустачки. Ако не ти се струва скандално, помисли си пак.  Дюшан прави зна..
45,00 лв.
Тениска със щампа Banksy Panda на Branditi, вдъхновена от прозиведенията на най-известния графити райтър в момента. Пандите са рядък и пред    изчезване вид. Уязвими същества, които не могат да се защитават сами, освен ако не владеят кунг фу или Банкси не застане зад гърба им. Модел ..
45,00 лв.
Тениска със щампа Basquiat на BranditiЖан Мишел Баския, освен че е първият мега-популярен попарт художник е и наш персонален любимец. Сеймо рулира.Виж и киноревюто ни за филма за Баския в movies.bg - ще ти харесаПоследвай ни и в IG: @branditees #basquiat #art #contemporaryart #jeanmichelbasquiat #..
45,00 лв.
Тениска със щампа Basquiat vs Warhol на BranditiТандемът Анди Уорхол - Жан Мишел Баския е меко казано взривоопасен. Ръкавиците на кадъра съвсем не са безопасен реквизит. Вземете си тази тениска и си направете киновечер с филма на Джулиън Шнабел "Баския" - препоръчваме с две ръце.Виж и киноревюто ни ..
45,00 лв.
 Тениска със щампа BEUYS на BranditiЙозеф Бойс е легенда не само за студентите си Дюселдорф. Някои от тях все още са живи и супервлиятелни в   artworld-a. С революционните си лекции и творчество, Бойс променя завинаги облика на съвременното изкуство и е повлиял доста на на начина, по ..
45,00 лв.
Тениска със щампа Block These People - авторска щампа на Яна Крачунова, върху тениска Fruit of the Loom Пикселите, като носители на информация приличат на атомите, които изграждат телата ни. Тяхното дигитално съществува е зависимо от нас. Но ще дойде ден, казват кибер песимистите, когато технологии..
45,00 лв.
Тениска със щампа Blow Up на БрандитиКласиката е на Микеланджело Антониони, а тениската пък е от нас. Ако си фен на филма прочети и киноревюто ни за него в movies.bgПоследвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 65 резултата (6 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/