Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/movi71ge/branditi.com/catalog/controller/extension/module/isenselabs_seo.php on line 586 За него - Тениски с готини послания и щампи, за градски хора, които ценят изкуството, киното и оригиналните визуалните попадения встрани от мейнстрийма
Menu
Your Cart

ЗА НЕГО

Тениската за него като магнит за хубави емоции
Когато избираш тениска за някого обикновено това не минава без дилемата „ох, това на
Star Wars дали ще му хареса“, или „абе, той дали ще го носи този Буковски, или май вече е на друга вълна“.
Помниш ли какво стана с последната тениска, която му подари? Ако я е носил само веднъж или въобще не я е обличал, то със сигурност попадението с подаръка
ти не е било на сто процента. Но това е абсолютно поправимо и ти си на правилното място.
Всеки в гардероба си пази поне една стара тениска, която отдавна вече не облича, но сърце не му дава да я изхвърли. Сантименталната връзка с тениската, спомените, които тя му носи като я зърне, го карат да я пази, там някъде свита. Достатъчно е да знае, че я има. Напомня му за як концерт на любима банда, на който си е изкарал страхотно, или пък я свързва с целувките на момичето, в което е бил влюбен до уши цели две години. Затова нека следващата тениска , която му подариш да бъде специална. Не просто да я носи като поредната щампирана тениска, а тя да се превърне в подобен магнит за хубави емоции, да стане неразривна част от неговите преживявания.

Как да подбереш идеалната тениска за него

Когато приятеля ти има изявени вкусове и предпочитания, тогава няма по-лесна работа от това да му избереш подарък. Но това почти никога не работи така просто. Най-малкото защото човек се развива, и не стои на едно място както в предпочитанията си, така и в настроенията си. Ако по принцип приятелят ти е фен на
Breaking Bad то знаеш, че няма да има никакъв риск да му вземеш тениска на

Тениска със щампа Acid Flavor! от Брандитивдъхновена от Американските ретро-комикс постери от 60-те. Като киноманиаци и метапирати, ще спомена якия филм The Acid House, по Ървин Уелш, с изумителния Юън Бремнър вътре. Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Actual Villains от БрандитиПровокация от света на графити изкуството. Мислим, че ще ви понесе, даже хареса.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа After Escher от БрандитиГлавоблъсканиците на Ешер са гениални не само визуално. Художникът е бил философ и истински архитект на мисълта. И на молива, апропо - и на молива.Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
"Let Me Tell You About A Dream I Had Last Night"Тениска със щампа Agent Cooper от Брандити Тук често ще става въпрос за Туин Пийкс и Дейвид Линч,така че свиквайте.Виж какво сме писали в movies.bg  за Twin Peaks!Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Alcohol! от Брандити, вдъхновена от Американските ретро-комикс постери от 60-те. Излишно е да казвам, колко бройки направихме за алкохолиците от Студентски град по повод 8 декември и други алко-празници. Тениската е подоходяща както за трезвеници, така и за влюбени в чашката.После..
45,00 лв.
       Тениска с щампа Alice In Chains на Брандити  Aлис във вериги е от любимите ни сиатълски банди форева. А вие обичате ли Лейн Стейли, слушате ли още гръндж, ммм?Последвай ни и в IG: @branditees..
45,00 лв.
Тениска със щампа Alien на БрандитиПришълецът на Ридли Скот може много да ви даде, ако си оставите предразсъдъците и страховете настрани от въображението. Уникален дори само заради създаденото по H. R. Giger. Не всяка част от поредицата е равностойна, но това няма значение. Тениската ни е супер як п..
45,00 лв.
Тениска със щампа America! на Брандити, Тениската ни е вдъхновена от Американските ретро-комикс постери. Американската мечта е най-митичното, най-компрометираното и все повече, най-обсъжданото нещо в последните има-няма двеста години. Щампата върви добре в книжната компания на Двуетажна Америка на И..
45,00 лв.
American Psycho t-shirt
НОВО
Тениска със щампа American Psycho на БрандитиКрисчън Бейл така е уплашил Брет Ийстън Елис на срещата им преди снимките на филма, че по-добра реклама от това на "Американски психар" просто не може да има. Патрик Бейтман е в личния ни топ 3 на перверзни антигерои. Тениската ще се хареса и на феновете ..
45,00 лв.
Тениска със щампа Angel Heart на БрандитиМики Рурк прави страхотна роля в Ангелско сърце. Саксофонът в с саундтракът на Кортни (Пайн) кърти мивки. Слушам го редовно - напоителен и тежък, въвежда те в драмата с ритмичната последавателност на вуду трансАко си фен на сър Еди Кук, повече от това няма да..
45,00 лв.
Тениска със щампа Angel's back from hell на Брандити. Щампата е вдъхновена от Мики Рурк и филмите му, на които сме големи фенове. Трилърът "Ангелско сърце" на Алън Паркър беше първият "страшен" филм от моето детство. Впоследствие, при всяко следващо гледане откривах все повече нови и нови неща. Про..
45,00 лв.
Тениска със щампа Apocalypse Now на БрандитиЗа майтап, често са ни питали дали това не е Слави Трифонов.., или пък Захари Бахаров, моля ти се. Ти, знаем, че си знаеш кой е на картинката на тениската, така че дишаме спокойно.Тениската е перфектен подарък за всеки синефил, влюбен в класиката на Франси..
45,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 281 резултата (24 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/