Количката Ви е празна.


Charles Bronson's ArtOne For All
Steve Jobs


* Щампата е разположена примерно.
Ние от Branditi ще я щампираме по най-добрия начин,
съобразно избрания от теб модел.

:

:

:

Steve Jobs

Цена: 25.00 лв.

1. Избери модел

Тениска: Мъжка, Дамска, Детска, Мъжка с дълъг ръкав
Потник: Мъжки, Дамски
Суитчер: Мъжки, Дамски

3. Избери Размер

S M L XL XXL


4. Поръчай избраното:

Модел:
Цвят:
Размер:

appleSteve Jobs - щампа на Branditi, на тениска Fruit of the Loom. Щампата е по картинка,  дело на 19-годишният студент от Хонконг Джонатан Мак. Идеята му била да вгради силуета на мястото на "отхапаното" парче от ябълката на "Епъл" като символ едновременно на отсъствието и присъствието му в сърцевината на компанията и нейното послание.

Картинката е създадена през август, когато бе обявено, че Стив Джобс напуска, но след новината за кончината му плъзна с бясна скорост из интернет, събирайки хиляди коментари. Актьорът Ащън Къчър например я постави на профила си в "Туитър".

"Беше откачен ден за мен. Едновременно съм развълнуван и ужасен", сподели Мак пред "Ройтерс". Междувременно младежът получил и предложения за работа като дизайнер. "Направо нямам думи", коментира той след поклонението в магазина на "Епъл" в Хонконг.

"Първоначално смятах да поставя черно лого на бял фон. Но в това не достигаше тъга. Просто исках да е тихо отдаване на почит. Просто едно тихо осъзнаване, че от "Епъл" вече липсва едно парче."

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.