Количката Ви е празна.

Начало Новини и промоции Какво е общото между Гунди и Флий?
Какво е общото между Гунди и Флий?

 

Какво е бщото между Гунди и Флий? Нищо друго, освен това че Red Hot Chili Peppers забиват септември месец на столичния "Георги Аспарухов". Стадионът на левскарите ще се превърне в Stadium Arcadium.

28603

Гигът на RHCP в БГ е спирка от мащабното им световно турне промотиращо на живо десетия й студиен албум - I'm With You, който се появява пет години след своя предшественик - Stadium Arcadium, отличен с пет Грами-та. Продуцент отново е Рик Рубин от Blood Sugar Sex Magik. Най -сетне ще видим китарата заела мястото на Фрушанте - Джош Клингхофер. Всеки който е в гимназията се е опитвал да впечатли момичета с Under The Bridge; всеки който сам си е правил логото на RHCP сам със шаблон на тениската; всеки, който си е записвал на “Славейков” на VHS нелегално клиовете им и концертите им сега ще може да срещне спомените си на живо и да върне биологичния си часовник с декада-две назад.

Ако все още не си се въоръжил с желаната тениска с щампа за събитието, може да го направиш тук, тук и тук, докато подгряваш фънки настроението си с Monarchy of Roses.

 

BRANDITI A're With You