Количката Ви е празна.

Начало Любопитно
Любопитно
OMG, или О, Мариана Георгиева

С уникалният си, хм, изказ, още със стъпване в длъжност Мариана Георгиева (министър на спорта в кабинета Орешарски) с гръм и трясък нахлу в градския фолклор. Името й стана синоним на Абсурда. По лоялност, фен базата й, в чието число сме и ние, може да се мери с тази съветския воин (каквото и да значи това) Вулканичната й фразеология буквално заля и удави интернет, подобно троянец зарази всеки компютър. Но не за това oбръщаме лафа. Вижте какво става, когато словесните бомби на Министър Мариана попаднат в грижовните, талантливи ръце на Гергана Станкова, дипломиран в Прага дизайнер, понастоящем арт директор в рекламна агенция DDB. Простете патоса(за Министър Мариана другоче не може), но възхищението ни към труда на Гергана е черезвичайно и безмерно!
А сега сериозно, молим ви, разгледайте сайтаhttp://gerganadukova.wix.com/skromnasum и фльонгата на езика ни да се развърже, ако до края на деня не си поръчате тениска с мисъл на М.Г.

 
Колко струва скандалът?

 

Освен на Джон Галиано, преднамерените скандали на расова основа се отразяват добре на

продажбите на модните брандове.

прочети още »
 
"Аз съм CEO, кучко"

Бивша служителка на Марк Зукърбърг наскоро публикува книга, в която разказва за „сексуалното здраве" на най-желаната компания ръководена от „седем бели мъже".

прочети още »
 
Тениска с надпис предизвиква гнева на политически и бизнес корпорации?

Преди време властите в Тайланд въведоха забрана върху продажбите на тениски с щампи с карикатурния образ на Адолф Хитлер.

прочети още »
 
Bomb Тhe System

разговор с художника Антон Терзиев

интервю на графити райтъра Yepi за софийският lifeguide Freestyle
София12.11.07

прочети още »
 
T-SHIRT WAR!