Количката Ви е празна.

Начало Блог
Блог
OMG, или О, Мариана Георгиева

С уникалният си, хм, изказ, още със стъпване в длъжност Мариана Георгиева (министър на спорта в кабинета Орешарски) с гръм и трясък нахлу в градския фолклор. Името й стана синоним на Абсурда. По лоялност, фен базата й, в чието число сме и ние, може да се мери с тази съветския воин (каквото и да значи това) Вулканичната й фразеология буквално заля и удави интернет, подобно троянец зарази всеки компютър. Но не за това oбръщаме лафа. Вижте какво става, когато словесните бомби на Министър Мариана попаднат в грижовните, талантливи ръце на Гергана Станкова, дипломиран в Прага дизайнер, понастоящем арт директор в рекламна агенция DDB. Простете патоса(за Министър Мариана другоче не може), но възхищението ни към труда на Гергана е черезвичайно и безмерно!
А сега сериозно, молим ви, разгледайте сайтаhttp://gerganadukova.wix.com/skromnasum и фльонгата на езика ни да се развърже, ако до края на деня не си поръчате тениска с мисъл на М.Г.

 
T-Shirt дизайнери, съединявайте се !

Креативността може и да е неизчерпаем ресурс, но ние от Брандити ти предлагаме да включиш щепсела на фантазията си, съвсем по Аватар-ски, към нашата творческа база.

прочети още »
 
Bukowski!

Моят Чинаски е много по-добър от твоя Буковски...*

прочети още »
 
Колко струва скандалът?

 

Освен на Джон Галиано, преднамерените скандали на расова основа се отразяват добре на

продажбите на модните брандове.

прочети още »
 
"Аз съм CEO, кучко"

Бивша служителка на Марк Зукърбърг наскоро публикува книга, в която разказва за „сексуалното здраве" на най-желаната компания ръководена от „седем бели мъже".

прочети още »
 
Какво е общото между Гунди и Флий?

 

Какво е бщото между Гунди и Флий? Нищо друго, освен това че Red Hot Chili Peppers забиват септември месец на столичния "Георги Аспарухов". Стадионът на левскарите ще се превърне в Stadium Arcadium.

прочети още »
 
<< Начало < Предишна 1 2 Следваща > Край >>

Страница 1 от 2